Een website ideaal voor de ondernemers zoals een
Monteur Fotograaf Glazenwasser Hovenier Kapper Loodgieter Nagelstyliste Timmerman

Wil je meer inkomsten?
Wil je betere service verlenen?
(Nieuwe) Website nodig?
Vanaf
€275,-

Een WordPress website

WordPress is een Content Management System (CMS) waarmee je een website maakt en onderhoudt. Ik zie het als een blokkendoos, je kiest een thema, dit kan eenvoudig en gratis zijn of indien de website dit vereist een premium thema. Dit thema bepaalt in grote lijnen het design van je website. Je kunt dit uitbreiden met ontelbaar veel plugins, de blokken. Met deze plugins kun je functionaliteiten toevoegen aan je website. Dit kan variëren van een foto-slider tot aan beveiligingssoftware.

Wordpress en Eenvoudige website bouwen

WordPress heeft veel voordelen waarvan de grootste misschien wel is dat je relatief makkelijk wijzigingen aan kunt brengen. WordPress is open source en gratis en mede daardoor zeer populair. Het aantal thema’s en plugins zijn legio en wanneer je hulp nodig hebt is dit makkelijk te vinden op internet in de vorm van tutorials, in fora of op Facebook in vele groepen.

WordPress heeft ook nadelen. Omdat het zo populair is en bestaat uit verschillende onderdelen van verschillende makers is het ook bij hackers populair. Op zoek naar een “lek” die ze regelmatig vinden, kunnen ze jouw website misbruiken om brute force attacks uit te voeren of om virussen en/of malware te verspreiden. Mede hierdoor is het belangrijk om de website te onderhouden. Vaak is het voldoende om alleen wat updates uit te voeren, echter ontstaat er af en toe een conflict waardoor de website niet of niet goed meer funtioneert. Daarmee ben ik bij het laatste nadeel aangekomen welke ik wil benoemen : door de code van vele verschillende ontwikkelaars kan een conflict voorkomen die ervoor zorgt dat je website niet of niet goed meer functioneert.

samenvattend

Voor- en nadelen
Interesse of vragen?

Contact
Informatie

Google Maps

Klik op de kaart voor de routeplanner. Let op, Google Maps maakt gebruik van cookies!