Portfolio

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van bedrijven die hebben gekozen voor eenvoudigewebsitebouwen.nl. Elke site is op maat gemaakt, mobiel vriendelijk en goed vindbaar.
Onder mijn portfolio geef ik een korte beschrijving. Check de websites ook live!

Professionel website gemaakt voor Gasthof Zur Grafschaft

Gasthof zur Grafschaft

Gasthof Zur Grafschaft, voorheen Ferienhof Anton, heeft eigenlijk geen eenvoudige website. Uitdagingen waren het gastenboek en de boekingsmodule welke alleen functioneert na het accepteren van de cookies. Ditzelfde geldt voor de routeplanner. De site heeft een schitterende full screen foto slider, echt de moeite waard om eens te bekijken. De verschillende accomodatie’s kun je bekijken via een lichtgewicht foto slider. Verder beschikt de site over een responsive drop down menu en een contactpagina. De keuze voor de kleuren en het lettertype is bewust gemaakt, het straalt precies uit waar Gasthof Zur Grafschaft voor staat : gezelligheid en prachtige natuur!

Check website
Efficiente website gemaakt voor Verkoopstyling en meer

Verkoopstyling en meer

Tanja Heuverkamp heeft de stap gezet om een eigen zaak op te starten : verkoopstyling ofwel vastgoedstyling. Mij als creatief persoon spreekt dit enorm aan, wat een leuk vak heeft Tanja geleerd! Je kunt Tanja in dienst nemen als verkoopcoach om je woning sneller te verkopen tegen een vaak hogere prijs. Ze maakt de woning verkoopklaar en kan zelfs professionele foto’s maken voor bijvoorbeeld Funda. Haar website moet natuurlijk aansluiten bij haar huisstijl en ook de vakkundigheid van Tanja uitstralen. Op de site wordt op een aantrekkelijke manier Tanja’s competentie’s gevisualiseerd en in haar portfolio kun je via een eenvoudige maar strak vormgegeven fotogalerij de voor en na foto’s bekijken. Heel veel succes Tanja met dit ontzettend mooie vak!

Check website
Professionele website gemaakt voor SBS Leefstijlcoaching

StepByStep Leefstijlcoaching

Als starter was Filip Mulder op zoek naar een voordelige maar toch een professionele website. Dat is gelukt! Het prettige van samenwerken met Filip is dat hij alles tot in de puntjes had voorbereid, echt grote klasse! Van een mooi doordacht logo tot perfect geschreven teksten. Op een aantal vlakken vertrouwt Filip mij volledig en ook dat is fijn. Ook het onderhoud mag ik voor zijn rekening nemen. Filip, ik wens je het allerbeste toe, maar dat komt goed met jouw passie en bevlogenheid. Jouw klanten hebben geluk met jou, succes!

Check website
Conversiegerichte website gemaakt voor Richard Heuverkamp

Richard Heuverkamp

Nadat de vorige websitebouwer van Richard Heuverkamp ermee gestopt was functioneerde de website na enige tijd niet meer vanwege het gebrek aan onderhoud. De website moet uitstralen waar Richard voor staat : keurig, uitermate precies en een echte vakman. Dat straalt zijn moderne website ook echt uit. Er zitten een aantal parallax effecten in en de website heeft diverse moderne fotogalerijen om Richards vakmanschap te kunnen laten zien. De kleurkeuze en enkele achtergronden zijn conform Richards huisstijl. De site beschikt verder over een mooi en modern responsive menu en er zijn diverse call to action buttons.

Check website
Succesvolle website gemaakt voor Nagelsalon Judith

Nagelsalon Judith

Met Nagelsalon Judith is mijn avontuur begonnen. Haar eerste site was nogal amateuristisch, maar na wat studie gedaan te hebben is de huidige site professioneel te noemen. De kleurkeuze spreekt voor zich natuurlijk. De site is eenvoudig maar strak. De site is uiteraard responsive en beschikt maar liefst over 3 verschillende menu’s : voor desktop, tablet en smartphone is er een prachtig en duidelijk menu. Verder beschikt de website over een prijslijst, een automatische foto-slider, contactpagina en een routeplanner. Voor deze laatste is een aparte button gemaakt om cookies te accepteren waarna de routeplanner verschijnt.

Check website

Interesse?

Wil je ook een succesvolle website neem dan contact op!

Contact