Een website ideaal voor de ondernemers zoals een
Monteur Fotograaf Glazenwasser Hovenier Kapper Loodgieter Nagelstyliste Timmerman

Wil je meer inkomsten?
Wil je betere service verlenen?
(Nieuwe) Website nodig?
Vanaf
€275,-

Over mij

Mijn naam is Theo Visser, een echte levensgenieter, geboren en getogen in Abcoude, verhuisd naar Amsterdam en nu woonachtig in IJmuiden gemeente Velsen. Getrouwd met een heerlijke vrouw en samen hebben wij een 13-jarige dochter welke net als haar vader dol is op computers en alles wat digitaal is.
Zoals reeds vermeld al ruim 27 jaar werkzaam in een winkel waar wij o.a. computers, tablets en mobiele telefoons verkopen. Hierdoor ben ik goed in staat te luisteren naar je wensen en dit te vertalen naar een commerciële en professionele website.
Webdesign heb ik geleerd door zelfstudie. Het is begonnen doordat mijn schoonzusje aan mij vroeg of ik een website kon maken voor haar. De eerste site maakte ik met wysiwyg software en was zeer amateuristisch. Maar eenmaal ‘geroken’ aan het vak was ik verkocht en ben HTML en CSS gaan leren. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met WordPress.
Het geld wat ik verdien met deze uit de hand gelopen hobby investeer ik in opleidingen met als doel een vaste baan te vinden in deze branche. Echter een obstakel is stage lopen : ik kan dat niet naast mijn huidige (onmisbare) baan doen. Bedrijven die interesse hebben en mij een kans willen geven mijzelf verder te ontwikkelen kunnen mijn cv bekijken op LinkedIn.

Foto Theo Visser website bouwer

Handtekening Theo Visser eenvoudige website bouwen

Werkwijze

samenvattend

Een website van eenvoudigewebsitebouwen.nl is ideaal voor kleinere ondernemers, zzp-ers, stichtingen en verenigingen.

Voor iedere website geldt :

Interesse of vragen?

Contact
Informatie

Google Maps

Klik op de kaart voor de routeplanner. Let op, Google Maps maakt gebruik van cookies!