Een website ideaal voor de ondernemers zoals een
Monteur Fotograaf Glazenwasser Hovenier Kapper Loodgieter Nagelstyliste Timmerman

Wil je meer inkomsten?
Wil je betere service verlenen?
(Nieuwe) Website nodig?
Vanaf
€275,-

Over mij

Mijn naam is Theo Visser, een echte levensgenieter, geboren en getogen in Abcoude, verhuisd naar Amsterdam en nu woonachtig in IJmuiden gemeente Velsen. Getrouwd met een heerlijke vrouw en samen hebben wij een 13-jarige dochter welke net als haar vader dol is op computers en alles wat digitaal is.
Zoals reeds vermeld al ruim 27 jaar werkzaam in een winkel waar wij o.a. computers, tablets en mobiele telefoons verkopen. Hierdoor ben ik goed in staat te luisteren naar je wensen en dit te vertalen naar een commerciële en professionele website.
Webdesign heb ik geleerd door zelfstudie. Het is begonnen doordat mijn schoonzusje aan mij vroeg of ik een website kon maken voor haar. De eerste site maakte ik met wysiwyg software en was zeer amateuristisch. Maar eenmaal ‘geroken’ aan het vak was ik verkocht en ben HTML en CSS gaan leren. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met WordPress.
Het geld wat ik verdien met deze uit de hand gelopen hobby investeer ik in opleidingen met als doel een vaste baan te vinden in deze branche. Echter een obstakel is stage lopen : ik kan dat niet naast mijn huidige (onmisbare) baan doen. Bedrijven die interesse hebben en mij een kans willen geven mijzelf verder te ontwikkelen kunnen mijn cv bekijken op LinkedIn.

Foto Theo Visser website bouwer

Handtekening Theo Visser eenvoudige website bouwen

Werkwijze

 • We maken kennis, ik geef de voorkeur om elkaar te ontmoeten maar dat is niet perse nodig zolang je mij maar duidelijk kunt maken wat precies je wensen zijn.
 • We bespreken je wensen, hoe wil je dat het er uit gaat zien, wat is je doel? Ik heb in ieder gval nodig : teksten, je huisstijl/logo, foto en/of videomateriaal en eventueel een privacyverklaring.
 • Naar mijn beste vermogen ga ik je website bouwen, dit kan ongeveer 2 weken duren. Wij bespreken het resultaat en ik doe eventueel nog aanpassingen. Vervolgens wordt de website officieel afgeleverd. Daarna heb ik nog een tijdje werk ivm SEO, het duurt ongeveer nog eens 2 weken voordat je website begint te scoren in zoekmachines.
samenvattend

Een website van eenvoudigewebsitebouwen.nl is ideaal voor kleinere ondernemers, zzp-ers, stichtingen en verenigingen.

Voor iedere website geldt :

 • Vaste prijs €275 incl. BTW excl. hosting en domeinnaam
 • Een responsive website, mooi en duidelijk op ieder formaat display
 • Social Media koppelingen
 • SEO, een technisch goede, snelle site met goede teksten
 • Eventueel onderhoud voor €100 per jaar
 • Geen addertjes en je betaalt pas wanneer je 100% tevreden bent
 • Een handleiding om zelf content te kunnen wijzigen
Interesse of vragen?

Contact
Informatie

 • Frans Naereboutstraat 34, 1971 BN, IJmuiden
 • 0255-793 591
Google Maps

Klik op de kaart voor de routeplanner. Let op, Google Maps maakt gebruik van cookies!