Over mij

Mijn naam is Theo Visser, een echte levensgenieter, geboren en getogen in Abcoude, verhuisd naar Amsterdam en nu woonachtig in IJmuiden gemeente Velsen. Getrouwd met een heerlijke vrouw en samen hebben wij een 12-jarige dochter welke net als haar vader dol is op computers en alles wat digitaal is.
Zoals reeds vermeld al ruim 26 jaar werkzaam in een winkel waar wij o.a. computers, tablets en mobiele telefoons verkopen. Hierdoor ben ik goed in staat te luisteren naar je wensen en dit te vertalen naar een commerciële en professionele website.
Webdesign heb ik geleerd door zelfstudie. Het is begonnen doordat mijn schoonzusje aan mij vroeg of ik een website kon maken voor haar. De eerste site maakte ik met wysiwyg software en was zeer amateuristisch. Maar eenmaal ‘geroken’ aan het vak was ik verkocht en ben HTML en CSS gaan leren. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met WordPress.
Het geld wat ik verdien met deze uit de hand gelopen hobby investeer ik in opleidingen met als doel een vaste baan te vinden in deze branche. Echter een obstakel is stage lopen : ik kan dat niet naast mijn huidige (onmisbare) baan doen. Bedrijven die interesse hebben en mij een kans willen geven mijzelf verder te ontwikkelen kunnen mijn cv bekijken op LinkedIn.

Theo Visser

Theo Visser

Werkwijze

Ik geef de voorkeur om elkaar te ontmoeten maar dat is niet perse nodig zolang je mij maar duidelijk kunt maken wat precies je wensen zijn.
Ik heb nodig :

  • Teksten
  • Huisstijl/logo
  • Foto’s/video’s
  • Eventueel je privacyverklaring

Naar mijn beste vermogen ga ik je website bouwen, dit kan ongeveer 2 weken duren. Wij bespreken het resultaat en ik doe eventueel nog aanpassingen. Vervolgens wordt de website officieel afgeleverd. Daarna heb ik nog een tijdje werk ivm SEO, het duurt ongeveer nog eens 2 weken voordat je website begint te scoren in zoekmachines.

Samenvattend

Een website van eenvoudigewebsitebouwen.nl is ideaal voor kleinere ondernemers, zzp-ers, stichtingen en verenigingen. Voor iedere website geldt :

  • Vaste prijs €279 incl. BTW excl. hosting en domeinnaam
  • Eventueel onderhoud uitbesteden €100 per jaar
  • Eventueel extra SEO voor eenmalig €100
  • Geen addertjes en je betaalt pas wanneer je 100% tevreden bent
  • Een handleiding om zelf content te kunnen wijzigen

Interesse in een effectieve website?

Wil je ook meer klanten trekken, een professionele uitstraling hebben, meer omzet? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op.