Responsive

Past zich aan en is goed zichtbaar op elk formaat scherm

Goed vindbaar

Goed vindbaar in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo

Veel optie's

Inclusief mogelijkheden als foto's, audio, formulieren, kaarten en routeplanners

Professioneel en toch voordelig?

Samen maken wij er een succesvolle website van!

Een succesvolle website is

GOED VINDBAAR

De website en teksten zitten SEO technisch goed in elkaar. De website wordt aangemeld bij Google en is responsive. Koppelingen naar elke vorm van Social Media is mogelijk en zelfs gewenst.

ZIET ER AANTREKKELIJK UIT

De website heeft een goede "flow" en zorgt voor een prettige gebruikservaring. Het is conversiegericht. Ik stop niet voordat je voor de volle 100% tevreden bent!

BEVAT RELEVANTE INFORMATIE

Met name hier heb ik je hulp bij nodig! Ik weet waarschijnlijk niets of weinig van jouw vakgebied. Relevante informatie zoals tekst en afbeeldingen zijn niet alleen belangrijk voor de bezoeker van de website maar ook voor de vindbaarheid in zoekmachines als Google.

ZORGT ERVOOR DAT DE BEZOEKER KLANT WORDT

Al deze punten samen met jouw passie voor je vak en jouw kwaliteit zorgen ervoor dat de bezoeker jouw tevreden klant wordt!

KEUZE 1

WEBSITE GESCHREVEN IN HTML


Een website geschreven met HTML en CSS is puur op maat gemaakt, je kunt alles exact zo krijgen als je wilt. De website heeft eigenlijk geen onderhoud nodig. Maar veranderingen aanbrengen lukt niet zonder (enige) kennis van deze programmeertalen.

Meer info over HTML
Logo HTML5
Logo Wordpress

KEUZE 2

WORDPRESS


Voor velen de beter keuze. Je hebt soms iets minder keuze qua design en layout. Dit is mede afhankelijk van het gekozen thema. Er zijn gratis thema’s maar soms is een betaald thema nodig. Content wijzigen gaat redelijk makkelijk en kun je zelf doen indien je handig bent. Nadeel is wel dat de site onderhouden moet worden dmv regelmatige updates!

Meer info over Wordpress

MISSIE : ALLEEN 100% TEVREDEN KLANTEN


KLANTEN AAN HET WOORD