Een website ideaal voor de ondernemers zoals een
Monteur Fotograaf Glazenwasser Hovenier Kapper Loodgieter Nagelstyliste Timmerman

Wil je meer inkomsten?
Wil je betere service verlenen?
(Nieuwe) Website nodig?
Vanaf
€275,-

Een HTML website

HTML (Hyper-tekst Mark-up Language) is een programmeertaal voor het opmaken van webpagina’s. Meestal wordt het gebruikt in combinatie met JavaScript (JS) en Cascading Style Sheets (CSS) om webpagina’s visueel aantrekkelijk vorm te geven en interactief te maken.

Logo WordPress
CSS3

HTML heeft veel voordelen, echter ook nadelen. Mits goed geschreven bevat een HTML website geen fouten, bij WordPress bijna altijd wel. HTML fouten kunnen een nadelig effect hebben op je ranking in Google. HTML sites zijn doorgaans lichtgewicht met snelle laadtijden. Dit resulteert in minder “wegklik-gedrag” bij bezoekers maar ook dit is een belangrijk factor bij ranking. Als laatst wil ik benoemen dat een HTML website praktisch niet te hacken is dus veiliger.

HTML heeft ook nadelen. Zonder een redelijke kennis van HTML en CSS is het niet te doen om wijzigingen aan te brengen. Heb je deze kennis niet dan kun je het gaan leren door een cursus te volgen bijvoorbeeld. Heb je hier geen zin in of geen tijd voor zul je iedere keer bij een wijziging een web bouwer moeten vragen. Wanneer je veel wijzigingen in je website verwacht omdat je regelmatig foto’s wilt toevoegen of omdat je prijzen aan verandering onderhevig zijn is een WordPress website mijn advies.

javascript logo

samenvattend

Voor- en nadelen
Interesse of vragen?

Contact
Informatie

Google Maps

Klik op de kaart voor de routeplanner. Let op, Google Maps maakt gebruik van cookies!