Extra SEO en onderhoud

Zoals uitgelegd op de pagina Moderne Website is het voor sommige bedrijven nodig om extra SEO technieken toe te passen om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Zeker als je bedrijf regionaal of landelijk opereert en/of wanneer je veel concurrentie hebt is dit aan te raden.


Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. De site bestaat onder andere uit een aantal “bouwstenen” ook wel plugins genoemd waarvoor regelmatig updates uitgebracht worden. Voor de veiligheid en goede werking van je website is het noodzakelijk dat deze uitgevoerd worden. Heb je weinig tijd of gewoon geen zin om je website te onderhouden, of vind je het toch iets te gecompliceerd? Ik verzorg het graag voor je!

Extra SEO

Voor het éénmalige bedrag van €100 zorg ik ervoor dat de site beter gevonden wordt. Dit doe ik door :

  • Het analyseren van zoekwoorden en -zinnen. Ik zorg ervoor dat je website beter gevonden wordt door de meest gebruikte en logische zoektermen.
  • Linkbuilding. Hoe meer (relevante) websites naar de jouwe verwijzen des te hoger is de ranking in zoekmachines.
  • De website sneller maken. Een korte laadtijd rankt niet alleen beter maar zorgt er ook voor dat sommige potentiële klanten niet wegklikken*

*Je website sneller maken doe ik o.a. door technieken te gebruiken als browser caching, bestanden en afbeeldingen comprimeren, CSS en Javascript optimaliseren etc.

Onderhoud

Zoals hierboven vermeld heeft WordPress onderhoud nodig. Zowel voor je thema als de plugins komen regelmatig updates uit. Dit ten behoeve van een betere werking, beveiliging of functionaliteit. Vaak is dit simpel te doen, maar niet altijd.
WordPress is Open Source software en zeer populair. Helaas ook bij hackers en spammers. Wil je hier geen zorgen over maken kun je het beheer en onderhoud uitbesteden. Voor €100 per jaar regel ik :

  • Maandelijks alle updates
  • Wekelijks een back up mocht er toch iets mis gaan
  • Opschonen en bestrijden van spam
  • Controle op dode links*
  • Het scannen en bestrijden van virussen en malware

*Dode links
Links zijn koppelingen naar andere pagina’s, dit kan een andere pagina op je eigen website zijn maar ook pagina’s van derden. Wanneer een pagina opgeheven wordt of niet meer bestaat heb je last van een dode link. Dit is niet alleen bijzonder irritant voor je bezoeker maar heeft ook een negatief effect in de ranking bij Google.

Interesse?

Wil je ook Extra SEO en/of het uitbesteden van het onderhoud? Of heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact met mij op.